Want your
own Fotopage?






 
nina-syazna
Bunga Dulang, Bunga Pahar & Bunga Telur
By: syazna Ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Saturday, 18-Oct-2008 17:47 Email | Share | | Bookmark
Peach & CReam ~ Bunga Dulang

 
 
 
View all 4 photos...
Setelah lama blog ni terbiar tanpa update, syazna tambah koleksi bunga dulang untuk kali ini. Design lama..bunga kecil2, tapi syazna cuba warna yang tak pernah syazna buat sebelum nih.

Peach & Cream ...

Happy viewing...

e-mail : syazna@yahoo.com
mobile : 017-6153 894


Monday, 28-Jul-2008 05:20 Email | Share | | Bookmark
Bunga Pahar ~ White Dip with colorful ribbons.

Type 1
 
 
View all 6 photos...
Simple design from syazna.





E-mail me for price quotation

syazna@yahoo.com
text : 017-6153 894


Friday, 4-Jul-2008 23:24 Email | Share | | Bookmark
So long..

Assalammualaikum semua..

Maaf syazna dah lama tak update FP nih.
Kerja baru meruntun masa sampai tak sempat nak update FP.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan berkenaan produk syazna, terus e-mail ke syazna@yahoo.com atau call / sms ke 017-6153 894

Kalau letak kat comment bawah tuh..syazna selalu terlepas pandang lah..



Syazna akan cuba upload design terbaru ...
Tungguuuu.................
[b]


Thursday, 20-Mar-2008 03:19 Email | Share | | Bookmark
White and grey (silver maybe)

 
 
Design lama..warna baru ..

Khas Utk ZETA..






Wednesday, 13-Feb-2008 13:43 Email | Share | | Bookmark
DIP

close up
pada hantaran ~
bunga dulang pada hantaran
Koleksi baru ...
Bunga Dip.



Baru tak baru bunga ni syazna buat untuk wedding bulan December 2007. Sampai dah bersawang gambar ni tak upload dlm FP nih..

anything, pls e-mail syazna. syazna selalu overlooked nak baca comments u all..

syazna@yahoo.com


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net